Zonwerend gebogen glas

Het binnenklimaat van een gebouw is essentieel voor het comfort van de eindgebruiker.
En aangezien het aandeel glas in gebouwen stijgt, speelt glas een belangrijke rol in de hoeveelheid zonne-energie die een gebouw binnenkomt.

Met een zonwerende coating bepaalt u welk percentage binnenvallende zon wordt omgezet in warmtewinst. En welk percentage de coating blokkeert. De coating realiseert een aanzienlijke reductie op het gebruik van airconditioning, spaart daarmee het milieu en houdt uw energierekening onder controle.

Wij werken volledig op maat. Van de afmetingen van het glas tot de zontoetredingsfactor of lichttransmissie die u voor ogen heeft. In functie van uw project kiezen we het meest geschikte glas en de meest geschikte coating voor u uit. Ook de plaatsing kunnen wij voor onze rekening nemen.

Vertel ons meer over uw project
Bestel onze brochures Afspraak maken

Wat is er technisch precies mogelijk?

Onderstaand schema geeft u een zicht op wat er technisch haalbaar is met ontspiegelend gebogen glas. Maar ook al valt uw vraag buiten deze normen: neem contact met ons op. Want wij doen er alles aan om u toch een oplossing voor te schotelen.

Bekijk de technische gegevens

De zonwerende coatings op een rij

Wij van Lerobel focussen ons op het verwerken en bewerken van glas. Niet op de productie ervan. We maken onze coatings dus niet zelf, maar werken wel met vaste leveranciers. In functie van uw toepassing, kiezen wij de meest geschikte zonwerende coating uit.

Overzicht coatings

Wij verruimen de mogelijkheden van gebogen glas

Gebogen glas kent voor ons van Lerobel geen geheimen. Al sinds de jaren 80 buigen we glas op maat.

Maar naast een architecturale rol, vervult gebogen glas natuurlijk ook andere functies. Toch was het tot voor kort onmogelijk om de functionaliteiten van een vlakke beglazing te evenaren.

Met de juiste coating kan dat nu wel. Zo verruimen we de mogelijkheden van gebogen glas in uw projecten.

Lees meer
© LEROBEL 2022