Ontspiegelend gebogen glas

Glas reflecteert. Voor sommige toepassingen is dat geen probleem. Maar dat is het wél als het object achter dat gebogen glas goed zichtbaar moet zijn.

Stel dat uw bouwheer voor zijn nieuwe showroom uitpakt met een volledig glazen gevel. Of dat u werkt voor retailers in het hogere segment. Dan biedt gebogen glas een enorme architecturale meerwaarde. Maar voor dat type klanten moet elk detail wel juist zitten.

Met een ontspiegelende coating beperken wij de reflectie van uw gebogen glas tot een minimum. En maximaliseren we zo de optische kwaliteit.

Wij werken volledig op maat. Van de afmetingen van het gebogen glas tot de graad van de ontspiegeling. Aan één of beide zijdes. In functie van uw project kiezen we het meest geschikte glas en de meest geschikte coating voor u uit. Ook de plaatsing kunnen wij voor onze rekening nemen.

Vertel ons meer over uw project
Bestel onze brochures Afspraak maken

Wat is er technisch precies mogelijk?

Onderstaand schema geeft u een zicht op wat er technisch haalbaar is met ontspiegelend gebogen glas. Maar ook al valt uw vraag buiten deze normen: neem contact met ons op. Want wij doen er alles aan om u toch van dienst te kunnen zijn.

Bekijk de technische gegevens

De ontspiegelende coating in meer detail

Wij van Lerobel focussen ons op het verwerken en bewerken van glas. Niet op de productie ervan. De ontspiegelende coating waarmee wij werken, maken we dus niet zelf. Maar we kiezen wel voor één vast product.

Overzicht coatings

Wij verruimen de mogelijkheden van gebogen glas

Gebogen glas kent voor ons van Lerobel geen geheimen. Al sinds de jaren 80 buigen we glas op maat.

Maar naast een architecturale rol, vervult gebogen glas natuurlijk ook andere functies. Toch was het tot voor kort onmogelijk om de functionaliteiten van een vlakke beglazing te evenaren.

Met de juiste coating kan dat nu wel. Zo verruimen we de mogelijkheden van gebogen glas in uw projecten.

Lees meer
© LEROBEL 2022