Isolerend gebogen glas

Als het over buitenbeglazing gaat, komt de factor isolatie altijd ter sprake. Energiezuinig (ver)bouwen is de standaard geworden en de prestaties van de beglazing spelen hier een belangrijke rol in.

Zonder coating klokt gebogen isolatieglas af op een Ug-waarde van 2.8W/m2K. Maar mét isolerende coating haalt gebogen glas probleemloos waardes tot 1.0W/m2K. Ons driedubbel gebogen glas haalt zelfs de passiefnorm.

Maar beter isoleren betekent ook meer risico op oververhitting. Daarom is onze isolerende coating combineerbaar met een zonwerende.

Wij werken volledig op maat. Van de afmetingen van het gebogen glas tot de Ug-waarde die u wilt halen. In functie van uw project kiezen we het meest geschikte glas en de meest geschikte coating voor u uit. Ook de plaatsing kunnen wij voor onze rekening nemen.

Vertel ons meer over uw project
Bestel onze brochures Afspraak maken

Wat is er technisch precies mogelijk?

Onderstaand schema geeft u een zicht op wat er technisch haalbaar is met isolerend gebogen glas. Maar ook al valt uw vraag buiten deze normen: neem contact met ons op. Want wij doen er alles aan om u toch een oplossing voor te schotelen.

Bekijk de technische gegevens

De isolerende coatings op een rij

Wij van Lerobel focussen ons op het verwerken en bewerken van glas. Niet op de productie ervan. We maken onze coatings dus niet zelf, maar werken wel met vaste leveranciers. In functie van uw toepassing, kiezen wij de meest geschikte isolerende coating uit.

Overzicht coatings

Wij verruimen de mogelijkheden van gebogen glas

Gebogen glas kent voor ons van Lerobel geen geheimen. Al sinds de jaren 80 buigen we glas op maat.

Maar naast een architecturale rol, vervult gebogen glas natuurlijk ook andere functies. Toch was het tot voor kort onmogelijk om de functionaliteiten van een vlakke beglazing te evenaren.

Met de juiste coating kan dat nu wel. Zo verruimen we de mogelijkheden van gebogen glas in uw projecten.

Lees meer
© LEROBEL 2022